O nás
S grilováním máme zkušenosti již od roku 1993.......
Vše to začalo jedním telefonátem
Jsme rodinná firma, která je na trhu od roku 1993. Nabídka grilovaných selat začala jedním telefonátem. Oslovil mě kamarád zda bych byl schopen zajistit čuníka na plánovanou oslavu. Já, Honza Kubánek, vyučený řezník, jsem vše zajistil :-).
Naše firma se zabývá především zajišťováním služeb a dodávek polotovarů a hotových výrobků, které souvisí s grilováním či jinými úpravami masa. Během let jsme již nasbírali také mnoho zkušeností z jiných oblastí, které souvisí s gastronomií. Organizujeme veřejné i neveřejné akce.
Nabídka našich výrobků a služeb je založena na modularitě.
Je možné si u nás vybrat z mnoha druhů masa a mastných výrobků podle vaší chuti, které byste rádi ochutnali na Vaší grilovací party s přáteli. Maso Vám rádi připravíme a naložíme podle některého z našich osvědčených receptů. Jsme schopni připravit speciality také dle Vašeho přání.
K masu Vám můžeme nabídnout zapůjčení vhodného grilu s příslušenstvím a dát několik dobrých rad, jak z grilování učinit nevšední gurmánský zážitek. Pro udržení pitného režimu Vám můžeme zapůjčit party pípu. Pro zábavu Vašich dětí zajistit například skákací hrad nebo trampolínu.
Pro Vaše firemní večírky pak můžeme zajistit ve spolupráci s partnerskými firmami komplexní gastronomické zázemí, včetně vyškolené obsluhy.
Naše kapacity nám umožňují zajistit kompletně vše potřebné například pro narozeninové grilování selete. Ale není pro nás problémem zajistit občerstvení pro firemní večírek nebo veřejnou akci s účastí stovek až tisíců hostů.
I když většina námi zajišťovaných akcí souvisí s grilováním, stále ještě nezapomínáme na poezii tradičních zabíjaček. Na Vaše přání můžeme zajistit klasickou českou zabíjačku se vším, co k ní patří nebo připravit kompletní vepřové hody.
Základním pilířem naší činnosti je zajištění a dodávka kvalitního masa, které přímo dodáváme na Váš gril nebo sami dále zpracováváme.
Naše nabídka se neomezuje pouze na tradiční české druhy masa. Takže například pro přípravu oblíbených steaků, které často dodáváme při zajišťování společenských a firemních večírků, používáme:
klasická červená masa
vepřové, hovězí, skopové
drůbeží
krůtí, kuřecí
zvěřina
kančí steaky, srnčí, dančí, jelení
méně obvyklá
steaky pštrosí nebo klokaní
jiné
steaky z různých druhů ryb
Kromě grilovaných steaků pro podobné akce dodáváme rozmanité druhy masových klobásek (paprikové, šunkové, norimberské, zvěřinové), nebo jiné druhy pečených či uzených pochoutek.
Umíme také připravit tradiční české vepřové hody. Připravujeme vše od polévek, prejtů, jitrnic, jelit a ovarů až po tlačenky a škvarky.
Pro grilování nad otevřeným ohněm dodáváme celá selata, krůty, kuřata, správně a dostatečně dlouho naložená do vybrané marinády. K takto připravenému masu dodáváme i příslušný pomaz (většinou směs oleje, piva a koření pro potírání vrchní vrstvy masa při pečení).
Samozřejmostí je i zapůjčení vhodného grilu a předání několika rad i návodů jak na to, aby výsledek vašeho snažení stál opravdu za to.