Jelení řízky naklepeme, na okrajích nařízneme, aby se nekroutily, osolíme a na rozehřátém sádle zprudka po obou stranách opečeme.
Recepty & návody pro naše zákazníky
Srnčí kýta na víně
Odblaněné a očištěné maso osolíme a protýkáme na nudličky nakrájenou slaninou. Na másle a na zbytku roztavené slaniny lehce osmahneme nakrájenou cibuli a celer, přidáme koření a maso.
Zvěřinový guláš
Na roztavené slanině osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli a zeleninu. Po chvíli přidáme nakrájený česnek a na kostky nakrájené, osolené a opepřené maso.
Návod na grilování
Sele, od nás je naložené ve speciálním láku, napíchnuté na grilovací tyči a zabalené v alobalu. Takto předpřipravené sele se už nemusí dosolovat či jinak upravovat, takže je vše připraveno přímo ke grilování.
Rozměry grilů
Pokud si plánujete zajistit přepravu vlastními silami, dobře měřte, aby se vám vešel gril do auta.